Világnapi köszöntő

2023.09.30. 15:00

Hála és tisztelet az időseknek

Duol.hu

Dr. Mészáros Lajos (középen), Schrick István és Németh Miklósné az idősnapi köszöntésen

Fotó: Szilágyi Irén

Rácalmás szépkorú lakóit köszöntötték szeptember 29-én, az idősek világnapja alkalmából megrendezett ünnepi esten a sportcsarnokban. A rendezvényen részt vett dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő, Schrick István polgármester és a képviselő-testület tagjai is. Köszöntőjében dr. Mészáros Lajos hangsúlyozta: minden társadalom erkölcsi fokmérője, hogy miként gondoskodik idős tagjairól. Hálával és tisztelettel tartozunk az időseknek, hiszen az ő munkájuk alapozta meg a mi életünk lehetőségeit is. Németh Miklósné alpolgármester köszöntő szavaiban arra figyelmeztetett: amíg csak lehet, mutassuk ki szeretetünket, gondoskodásunkat idős családtagjaink felé, hiszen mi is rengeteg segítséget és útravalót kaptunk tőlük, amellyel a család megőrzendő értékrendjét is továbbadták.

Teltházas volt a rendezvény
Fotó: Szilágyi Irén

A teltházas, esti műsorban Mujahid Zoltán remek előadásában Szécsi Pál örökzöld slágereiből hallgathattak meg dalcsokrot az érdeklődők, a programban vendégművészként Tóth Vera is színpadra lépett. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában