Vandálok

2023.08.17. 18:00

Százezer forint jutalom a nyomravezetőnek

Duol.hu
Fotó: amatőr

Rácalmás Város Önkormányzata tette közzé közösségi oldalán, hogy várják a Millenniumi parkban elkövetett rongálás elkövetőivel kapcsolatos információkat!

A gyerekjátékokat beledobálták a Millenniumi tóba 
Fotó: amatőr

Az elmúlt hét végén, valószínűleg (augusztus 10-én éjjel) sajnálatos, vandál rongálás történt a Millenniumi parkban, a tó környékén, valamint az ottani játszótéren is. Eddig ismeretlen személy (vagy személyek) durván megszabdalták a tájékoztató táblát, amelyet a Madárbarát település megtisztelő cím elnyerésekor helyeztek ki a parkba, madáretetőkkel, odukkal együtt. A vandálkodók szétdobálták a játszótér „Kincsesládájában” lévő homokozó játékokat, a kismotorokat, a dömpert a tóból kellett kihalászni.

Az önkormányzat vezetőinek meggyőződése: megengedhetetlen, hogy ez a közösségi normákkal ellenkező, felelőtlen cselekedet következmények nélkül maradjon. A közösségi oldalon lévő felhívás szerint az önkormányzat feltett szándéka az elkövető(k) felelősségre vonása, ezért 100.000 Ft pénzdíjat ajánl fel annak, aki az elkövető(k) kilétéről érdemi információval tud szolgálni.

 

A kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat (név, telefonszám), kérik küldjék el a [email protected] e-mail címre. A bejelentő személyazonosságát természetesen bizalmasan kezelik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában