Rajzpályázat

2023.08.06. 13:00

Egy héten át lehet szavazni

Beérkeztek az önkormányzati újság által meghirdetett gyermekrajzpályázatra az alkotások.

Török Tímea

Fotó: Shutterstock

A Kulcsi Krónika havilap júliusi számában Én és a családom címmel rajzpályázatot hirdetett a Kulcsi Faluház és Könyvtár közreműködésével. 

A szervezők három korosztálynak, az óvodásoknak, a kisiskolásoknak és a felső tagozatosoknak hirdettek kreatív kihívást. Minden alkotó kedvű kulcsi gyermeket arra buzdítottak, hogy készítsenek a családjukról tetszőleges technika alkalmazásával egy különleges remekművet A/4 -es méretben. A pályamunkákat a könyvtárban lehetett leadni. 

Mivel sok érdeklődő volt, a leadási határidőt a szabadságok figyelembevételével meghosszabbították. Így csaknem húsz, gyönyörű pályázat érkezett a felhívásra. A szervezők minden beérkezett alkotást a www.kulcs.org weboldalon és a község hivatalos Facebook-oldalán közzétesznek, és az egy hétig beérkező szavazatok, illetve like-ok alapján korcsoportonként a legjobbakat külön díjjal is elismerik, de minden résztvevő díjazásban részesül majd. 

A rajzokból a település augusztus 20-i ünnepségén kiállítást szerveznek, és ünnepség keretében adják majd át az elismeréseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában