Kincses Kert

2023.06.21. 17:00

Nyárköszöntő termelői piac lesz

A nyári szünet előtt utoljára nyílik alkalom egy jó kis piacozásra: június 24-én, szombaton délután 14 órától várja vásárlóit a Szalki-szigeti kemping területén a Dunai Kincses Kert Helyi Termelői és Kézműves Piac.

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A nyári kavalkád gazdag árukínálata szinte felsorolhatatlan, a teljesség igénye nélkül essék szó néhány újdonságról és különlegességről. Lesznek a kínálatban míves kidolgozású bőrdíszműves termékek, kézzel festett vászontáskák, különleges, házi készítésű fűszerkeverékek, évelő szegfűk és gyönyörű leanderek, granola müzlik, különleges sajtok, de a fürjhúsból készült pástétom is bemutatkozik. Izgalmas, új termékkel rukkol elő szombat délután az Erősch Chili Labor is. A gyerekekkel érkezőket újdonságként arcfestő és csillámtetováló stand várja.

És persze jó hír az is, hogy a májusi kihagyás után újra visszatér Szabi, a pék kovászos kenyér- és péksütemény választéka, valamint a közkedvelt Sweet Dreams kürtőskalácsos csapat is.

A szervezők és az árusok nagy szeretettel várnak mindenkit szombat délután. Ezt követően a július-augusztusi pihenő után szeptemberben nyitja majd meg újra kapuit a város közkedvelt termelői piaca – közölték lapunkkal az esemény szervezői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában