Szimpózium

2023.06.28. 13:00

A hegesztés és az automatizálás volt a középpontban a Dunaújvárosi Egyetemen

Duol.hu

Forrás: uniduna.hu

A CLOOS szakmai szimpóziumán a hegesztés és az automatizálás volt a középpontban, ahol ArcBot kollaboratív robot bemutatót is megtekinthettek a résztvevők. A 2023. június 27-én megtartott XIII. CLOOS Szimpózium helyszíne ezúttal a Dunaújvárosi Egyetem volt.

A szimpózium programjában idén is rendkívül érdekes szakmai előadások, CLOOS ArcBot kollaboratív robot, továbbá QINEO NexT energiatakarékos hegesztő áramforrás gyakorlati bemutatója szerepeltek, remek lehetőséget kínálva a hegesztés és automatizálás iránt érdeklődő szakembereknek arra, hogy megismerjék a legújabb fejlesztéseket és technológiákat a hegesztés területén, továbbá a gyakorlatban is megismerhessék. a legújabb korszerű eljárásváltozatokat.

Forrás: uniduna.hu

A programon való részvételért 2 szakmai kreditpont járt, illetve a szimpózium zárásaként értékes nyereményeket sorsoltak ki a résztvevők között.

Összefoglaló a szakmai előadások tartalmából:

· CLOOS legújabb fejlesztései, újgenerációs energiahatékony hegesztőáramforrások, automatizálási megoldások, Ipar 4.0 és C-Gate

· CLOOS ArcBot: kollaboratív hegesztőrobot bemutatása

· KEMPER hegesztési füstelszívás – A hegesztési füst egészségkárosító hatásai és védelmi megoldások

· HYUNDAI portöltetű huzalokban rejlő lehetőségek automatizálás területén CLOOS alkalmazástechnikai terület vezetőjének előadása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában