Nem csak légvár

2023.05.16. 18:00

Sokszínű gyereknapi program a Jankovich-kúriában

Török Tímea

A rácalmási Gyermek Színjátszó Kör tagjai is fellépnek a gyermeknapi műsorban

Fotó: Fotó: RRácalmási Művelődési Ház és Könyvtár

Rácalmás város önkormányzata a helyi közművelődési szakemberek szervezésében gyereknapi rendezvényt tart május 21-én délután a Jankovich-kúriában, ahova várják a helyi családokat.

A színpadi programok során több rácalmási gyerekcsoportnak is tapsolhatnak majd az érdeklődők. 15 óra 30 perctől Játékos tudomány címmel fizika-show fogadja a rendezvényre érkezőket. Majd 16 óra 30 perctől a Rácalmási Gyermek Színjátszó Kör műsora következik. A színészpalántákat a helyi Cimbora Klub műsora követi 17 órától, a cimborák után a Rácalmási Jazzbalett Klub táncosai lépnek színpadra 17 óra 30 perctől.

Végül 19 órától érkezik a színpadra gyermekműsorával a Csillag születik első évadának döntőse, Kovácsovics Fruzsina.

A színpadi programon túl is nagyszerű élményeket szerezhetnek a gyereknapra érkező városlakók. 15 órától Pásztorhy Panka látogat a gyerekekhez. A legnépszerűbb magyar gyerekkönyv-illusztrátor, aki íróként is alkot, mesével, vetítéssel és közös alkotásra várja a lurkókat 18 óráig. Lesz ismét tudományos, interaktív kiállítás, ennek során a furfangos csudavilágról játékos formában gyűjthetnek tapasztalatot a vállalkozó kedvűek. Jelen lesz a Rácalmási Társasjáték Klub, ezerféle játékukkal csábítják majd az érdeklődőket. Természetesen idén is biztosítanak lehetőséget a szervezők a pónin való lovaglásra, lesz elmaradhatatlan légvár és bohóc, aki lufit hajtogat. 

További hírek Rácalmásról

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában