Útlezárás

2023.05.24. 18:53

Figyelem! Csütörtöktől nem lehet behajtani a város felé a Kandó téri építkezés miatt

Csütörtök reggel hét órától a Verebély út és a Budai Nagy Antal út kizárólag a város irányából közelíthető majd meg, a 6-os úti körfogalomból nem lehet majd behajtani a Dózsa György út irányába.

duol.hu

Forrás: Facebook

Kivitelező tájékoztatása alapján a pünkösdi hétvégén, illetve azt megelőző és követő napokban az alábbi forgalomkorlátozásra lehet számítani a Kandó Kálmán tér közlekedésbiztonsági fejlesztése Dunaújvárosban című projekt kivitelezési munkáihoz kapcsolódóan - áll az önkormányzat közösségi oldalán, mint írják 2023.05.25. (csütörtök) 7:00 - 05.31. (szerda) 13:00 közötti időszakban a körforgalmi csomópontok és az azokat összekötő útszakasz stabilizációs, alap és kötőrétegeinek kivitelezési munkái zajlanak, emiatt a Budai Nagy Antal út és a 6. sz. főút között ideiglenes egyirányú forgalmi rend bevezetése várható. 

Az egyirányú forgalmi rend időtartama alatt a Verebély út és a Budai Nagy Antal út kizárólag a város irányából közelithető majd meg, a 6-os úti körfogalomból nem lehet majd behajtani a Dózsa György út irányába, a város felé vezető ág lezárásra kerül. Az érintett területek városon kívülről történő megközelitésére javasoljuk a 62. úti csomópont, majd a Petőfi Sándor u. - Aranyvölgyi út - Baracsi út - Dózsa György út útvonal használatát. Ezen időszakra az említett útszakaszok behajtási korlátozása szüneteltetésre kerül. A Verebély útról kikanyarodva a kötelező haladási irány a 6. sz. főút irányába kerül kijelölésre. A Dózsa György út városból kifelé tartó forgalma a Kandó Kálmán térnél terelésre kerül a Vasútállomás irányába. Jelen forgalomkorlátozás feloldását követően a készültségnek köszönhetően a Verebély úti körforgalmi csomópont teljes egészében használhatóvá válik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában