Előadással

2023.02.11. 09:00

Szakmai egyeztetést tartottak a jegyzőknek

Szakmai értekezletet tartott a jegyzők és az adatvédelemmel foglalkozó munkatársak részére még január végén a Fejér Vármegyei Kormányhivatal.

DH

A konferencia kiemelt témája volt az önkormányzatokat érintő kötelezettségek bemutatása az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény alkalmazásával és módosításával kapcsolatban – közölte honlapján a kormányhivatal. 
Mint írták, a tanácskozáson részt vevőket dr. Petrin László főigazgató köszöntötte, majd dr. Méhes Gábor törvényességi felügyeleti osztályvezető az aktuális, a jegyzők mindennapi feladatellátását érintő kérdéseket tekintette át. 

Az előadáson megjelent jegyzők, aljegyzők és az önkormányzatok munkatársai naprakész információkat kaptak a közzététellel kapcsolatos feladatokról, valamint megismerhették a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság önkormányzatokat érintő, információszabadsággal foglalkozó állásfoglalásait, amelyeket a munkájuk során hasznosítani tudnak. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában