Évforduló

2023.02.07. 17:00

Harmincéves a kutyabarát klub, könyvbemutatóval ünnepeltek

A Pusztaszabolcsi Kutyabarát Klub fennállásának 30. évfordulója alkalmából megjelent kiadvány bemutatóját tartották pénteken este. A könyvbemutatón Ovádi Péter kormánybiztos, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő is részt vett.

DH

A klub fennállásának 30. évfordulója alkalmából megjelent kiadványt január 27-én ünnepélyes keretek között mutatták be a pusztaszabolcsi művelődési házban. 
Mint azt a vármegyei közgyűlés elnöke elmondta, személyesen is megtapasztalhatta a klubban folyó magas szakmai színvonalú munkát és a civil szervezet által életre hívott közösség összetartó erejét, hiszen családjuk szeretett kutyájával éveken át jártak a klub kiképzéseire, ráadásul évek óta fővédnöke a klub első őrző-védő kiképzőjéről elnevezett Szöllősi Zsolt-emlékversenynek. Köszöntőjében dr. Molnár Krisztián gratulált a klub elnökének, Csombók Pálnak, és valamennyi tagnak a több évtizedes elkötelezett munkáért és az elért eredményekért – írta a fejer.hu portál. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában