Horváth Lilla és Bertirotti Mona remekelt

2022.12.13. 20:00

Miss Tini Hungary 2022 fináléjában dunaújvárosi lány fejére került a korona

Hétvégén rendezték meg a Miss Hungary 2022 nemzeti szépségverseny gálaesttel egybekötött döntőjét, ahol megválasztották a Miss Tini és a Miss Hungary 2022 udvarhölgyeit és királynőit. Tini korosztályban dunaújvárosi szépségek taroltak. Horváth Lillát kishercegnővé koronázták, második udvarhölgyének Bertirotti Monát választotta a szépszámú zsűri.

Varga Zsófia

Fotó: Miki Bemer

A 2022-es királynő megkoronázását 150 néző jelenlétében rendezték meg december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében. A 26 tagú mezőny a Crystal kis és nagyestélyi és a Paloma fürdőruháiban vonult végig a kifutón a zsűri előtt. A rendezvényt színesítette több fellépő produkciója mellett Freelusion-show és Dinasua design-bemutató is emelte a hangulatot.

Kishercegnő és udvarhölgyei Fotó: Miki Bemer 

Lilla ezzel az eredménnyel megkapta a lehetőséget, hogy egy másik kontinens szépségversenyén képviselje Magyarországot. További különdíjak, értékes ajándékok illették a helyezetteket és minden versenyzőt helyezéstől függetlenül, hogy mindenki számára pozitív élménnyel záruljon az est.

– Fárasztó és izgalmas napokon vagyok túl – kezdte az élménybeszámolót Horváth Lilla. – Rengeteg próbán és gyakorláson át vitt az út a gálaesti bemutatóig. Csodaszép Crystal ruhakölteményekben vonulhattunk fel a zsűri előtt. A kis- és nagyestélyi ruhákban találkozott a szépség, a nőiesség és az elegancia. A csillogás szemet gyönyörködtető volt. A ruhák fazonja kiemelte a szép alakot, a smink pedig a szépséget, már csak pozitív kisugárzás kellett hozzá.  A szervezők mindenre gondoltak, figyelmességük határtalan volt. A backstage-ben hatalmas kivetítőn mi is nyomon követhettük a fellépők műsorát. Jó volt megélni a lányok barátságát, a szervezők odaadását, a fotósok segítőkészségét és humorát, a támogatást, a figyelmességet és minden pillanatot – mesélte büszkén Lilla.

Mona is nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodva távozott: – Életre szóló élmény volt részt venni ezen a versenyen, amit még csodálatosabbá tett, hogy bejutottam a top háromba, nehéz szavakba foglalni, milyen érzés kiválasztottnak lenni. A döntőben először egy bundabemutatót tartottunk, majd kisestélyiben, bikiniben és végül nagyestélyiben vonultunk végig a kifutón. Nagyszerű emberekkel ismerkedtem meg, a zsűri tagjai is kedvesek, segítőkészek voltak. A versenyről senki nem ment haza üres kézzel, mindenki megkaphatta a bikinijét, amiben megjelent a kifutón, illetve több ajándék is gazdára talált. Nagyon örülök, hogy különdíjas is lettem. Ezzel az eredménnyel megkaptam a lehetőséget, hogy egy európai szépségversenyen képviseljem hazánkat, továbbá egy modellszerződést is kaphattam. Gratulálok minden résztvevőnek, hiszen óriási dolog, hogy idáig eljutottunk – összegezte Mona. 

Trejtnar Anitának, a Miss Hungary 2022 szervezőjének szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóanyagában olvasható: 

A főtámogató olasz tulajdonosa, Bernardino Pusceddu lassan közel két évtizede él Magyarországon, és a rendezvényt követően így nyilatkozott:

 - Örülök a rendezvényt ölelő nagy érdeklődésnek. Nagy megelégedéssel gratulálok a teljes szervezőcsapatnak a Miss Hungary 2022 Nemzeti Szépségverseny csodálatos sikeréhez! A rendezvény fényét emelte az elegáns nézőközönség is, sajnálom nem sikerült minden részt venni kívánó igényét kielégíteni, Jövőre nagyobb publikum befogadását tesszük lehetővé, még több embernek biztosítva az élményt az elegáns részvételre.

A főszervező, Trejtnar Anita csak annyit tett hozzá, hogy idén is örömmel szervezte az eseményt. - Örömmel járulunk hozzá több döntős jövőbeli sikerének alapkőletételéhez, a Miss Hungary több királynője vált sikeres médiaszereplővé az elmúlt évtizedekben, a nemzeti szépségverseny kiváló alkalom arra, hogy tehetséges fiatalokat ismertessen meg az országgal, akikre majd büszkék lehetünk a jövőben!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában