Egymillió

2022.12.13. 11:00

A támogatás lehetőséget ad csapatépítő tréning és munkahelyi családi nap tartására is

Kulcs Községi Önkormányzat a “Családbarát munkahelyi feltételek kialakítása a Kulcsi Polgármesteri Hivatalban” című projektjét a Kulturális és Innovációs Minisztérium 1 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette - számol be a jó hírről a község facebook oldala.

duol.hu

A projekt keretében sor kerül a polgármesteri hivatalban egy rekreációs helyiség kialakítására, ahová beszereznek kondicionáló és fittnes eszközöket is. Emellett törekednek arra, hogy munkatársaik 18 év alatti gyermekei részére a munkahelyen belüli, munkaidőben történő felügyelet is - szükség esetén - megoldódjon. A projekt keretében vásárolnak olyan kiegészítő eszközöket, amelyek a gyermekek számára tartalmas elfoglaltságot tudnak biztosítani (pl.: mesekönyvek, társasjátékok, legó, ping-pong asztal, tollas labda szettek, kreatív és kézműves foglalkozáshoz szükséges irodaszerek, alapanyagok stb.) A támogatás lehetőséget ad csapatépítő tréning és munkahelyi családi nap tartására is. 
A Családbarát Munkahely Díjat Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár asszonytól a Szépművészeti Múzeum Barokk termében vette át ünnepélyes keretek közt Dr. Neumann Helga jegyző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában