Vasvári iskola

2022.10.05. 17:30

Vetélkedő és mesés váltóverseny a Vasvári héten

A Vasvári hét negyedik napján a versengés került a középpontba. Szuper hangulatban és nagy versenyszellemmel startolt a Vasvári egy hetes programsorozatának következő napja. Szerdán az első évfolyamosok számára tartottak meseváltót, valamint a felsősök szálltak harcba a Vasváris vetélkedőn.

Szente Patrícia

Fotó: Ihász Martin

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az 5.-6.-7. osztályosok számára az izgalmas és szórakoztató szellemi erőpróbát, ahol nem csak az iskola névadójáról, de magáról az intézményről is kreatív módon kérték számon a gyerekek tudását. 

A 3 fős csapatok egy percet sem unatkoztak a 45 perces játék során, hiszen az interaktív feladatok során lábuk és agytekervényeik is folyamatos mozgásban voltak. A feladatok megoldásához a diákoknak számos alkalommal a telefonjuk volt segítségükre: néhány feladvány során képeket kellett készíteniük, QR kódos játékot kellett megoldaniuk, sőt telefonos segítséget is kérhettek családtagjaiktól. Egyes telefonos feladattal az iskola a tudatos internethasználatot kívánta kialakítani a diákok számára.

A versenyekkel teli nap után holnap 16 órától az elsősök avatására kerül sor, a felsősöknek pedig egy kalandos esti túra a program. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában