Programkavalkád a Dózsa-hét utolsó napján

2022.10.29. 20:00

Tanszereiket nem vihették iskolatáskában

Öt napon keresztül gondoskodott a diákok felhőtlen szórakozásáról a Dózsa György Általános Iskola a már hagyománynak számító Dózsa-hét során, de sajnos egyszer minden jó véget ér, így a programsorozat pénteken lezárult.

Szente Patrícia

Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Kihozták a maximumot a Dózsa-hét utolsó napjából, ugyanis szórakoztató és izgalmas események színesítették a délelőttöt és délutánt egyaránt. Pénteken tetőtől talpig kékben flangáltak tanárok és diákok is az intézményben, mivel kék napot tartottak, így az iskola színeiben kellett megjelennie mindenkinek. A kék nap mellett a fordított nap is nagy népszerűségnek örvendett, hiszen ezen a napon a diákok tartották az órákat. A tanulók ügyesen felkészültek az aznapi tananyagból és kreatív módon át is tudták adni tudásukat, élvezték a tanítást.  

Az 5. és 6. órában kezdődött az igazi izgalom, mivel Keszthelyiné Greschner Ágnes, a felsős diákönkormányzat vezetője, és a Dózsa-hét szervezője eredményt hirdetett, amely során ajándékcsomagot kapott minden olyan osztály, ami eredményesen végzett a hét versenyei, vetélkedői folyamán. Emellett a kék nap alkalmából díjazták az iskola legkékebb dolgozóját és diákját is. 

Az eredményhirdetés után a diákokat az iskola különböző pontjain izgalmas programokkal várták, így elindult az igazi önfeledt szórakozás. Változatos rendezvényeken próbálhatták ki magukat a gyerekek: volt, ahol szkander bajnokságon mérkőzhettek meg egymással a diákok, máshol tetováló szalont üzemeltettek, de tehetségkutató versenyt is szerveztek, így mindenki megtalálhatta azt, amivel a leginkább azonosulni tudott. A pénteki programokat a nyolcadik évfolyam szervezte, akik méltó befejezést varázsoltak az öt napon át tartó Dózsa-hétnek.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában