Jótékonysági futás

2022.09.14. 11:00

Fuss velünk, értünk szombaton

A Fuss velünk, fuss értünk! elnevezésű programra szeptember 17-én, szombaton kerül sor.

Török Tímea

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az idén már hatodik alkalommal elstartoló jótékonysági futás könnyed módon ad lehetőséget a sporton keresztül a segítő szándékúaknak, hogy a nevezési díjak befizetésével az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületét támogassák. 
Ezúttal a Városháza téren lesz a rajt, és a beérkezők fogadása. A 21 kilométeres táv reggel 7 óra 30 perckor indul bemelegítés után. Majd a Gabi Dance Group és Dóczi Zsuzsi sportprogramja után a Nagyvenyim Postagalambsport Egyesület galambröptetéssel fogja az érdeklődőket megörvendeztetni. A 2 kilométeres táv 10 órakor startol el. 
– A közösségi élmény mellett szeretnénk közelebb hozni egymáshoz a többségi társadalom tagjait az autistákhoz, vagy a részt vevő más fogyatékkal élőkhöz. Ezért futja az utolsó két kilométert mindenki együtt, amely a sportolóknak nem nagy táv, de az érintettek számára minden lépés győzelem – tájékoztatott Horváth Szilvia egyesületi tag és szervező. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában