Már lehet nevezni

2022.07.26. 11:00

Szeptemberben teljesíthetjük a Szentiván Trail-t

A Szentiván Trail második alkalommal kerül megrendezésre Alsószentivánon, melynek során végig kalauzolunk településünk legszebb tájain, miközben aktívan töltöd a szabadidődet. Csicsergő madarak, veled együtt lélegző táj, élmény, feltöltődés vár Rád a szentiváni löszdombokon, olvasható a település közösségi oldalán.

duol.hu

Idén 3 távon várjuk a nevezéseket. A hagyományos, tavalyi Trail (6 km) távon kívül a gyerekek számára egy 1 km-es örömfutás és egy hosszabb, 14 km-es Trail Extra táv is választható.A verseny rendezője: Alsószentiván Községért Egyesület

https://www.facebook.com/alsoszentivan.egyesulet

Elérhetőség: [email protected]

 

Versenyinformációk:

Helyszín: Alsószentiván, sportpálya

Rajt: 2022. szeptember 18. (vasárnap) 9:00

Kölyök távon 08:45

Rajtcsomag átvétel: 8:00-tól

 

Távok és nevezési díjak: 1. Kölyök – 1 km; 1000 Ft

2. Trail – 6 km; 3000 Ft

3. Trail Extra – 14 km; 3000 Ft

Ha lehetőségeid engedik, a nevezési díj mellett adománnyal is hozzájárulhatsz céljainkhoz. Ezt megteheted a helyszínen, illetve utalással is.

 

Nevezés:

Kizárólag internetes előnevezés útján a létszám erejéig, a nevezési díj egyidejű befizetésével a következő linken: https://korido.hu/2022SzTrail_reg

Bankszámlaszám: Alsószentiván Községért Egyesület 11736051 - 21449716

Kérjük az utalás közleményében feltüntetni a regisztrációkor kapott egyéni azonosítót! Amennyiben az utalás nem érkezik be, nevezése érvénytelen. Több nevezés befizetése lehetséges egy átutalással. A nevezési díjat lehetőség van készpénzben befizetni a versenyt megelőző 10. napig az Egyesület tagjainál.

 

Helyszíni nevezés nincs. A nevezést utólag nem lehet lemondani.

A nevezési díj tartalmaz egy rajtszámot, chipet az időméréshez, útvonalbiztosítást, frissítést valamint részvételt a versenyt követő vendéglátáson.

 

Gyermekek nevezési feltétele: a Trail és Trail Extra távokon 10 éves, vagy annál fiatalabb korú gyermekeket csak felnőtt kísérővel engedünk rajthoz állni. Egy felnőtt több gyermeket is kísérhet. A kísérő felnőtt versenyzőnek számít, tehát neveznie kell, ahogyan a gyerekeknek is. A Kölyök távon nem szükséges felnőtt kísérő, azonban a gyermek számára regisztráció igen.

 

Díjazás: a Trail és a Trail Extra távokon nemenként az 1-3. helyezett ajándékban részesül. A Kölyök távon nem történik díjazás.

Mindhárom távon minden résztvevő egyedi érmet kap; a Trail és Trail Extra távon nevezők befutó csomagot is.

 

A Szervező a verseny megrendezése érdekében személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel. A személyes adatok kezelése akkor kezdődik, amikor a versenykiírást kihirdetjük, és egészen a verseny befejezéséig tart. A verseny időtartama alatt kép- és hangfelvétel készül, mely megjelenik a Szervező illetve támogató partnerei média-felületein. Minden versenyző a nevezésével hozzájárulását adja személyes adatainak kezeléséhez és a róla készült felvételek felhasználásához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában