DUE-infó

2022.07.08. 15:00

Jelöld első helyen a Gazdaságinformatikus alapképzést!

Tudjatok meg többet arról, miért érdemes a DUE-t jelölni az első helyen!

duol.hu

A Gazdaságinformatikus alapképzésünk 7 féléves és csupán 280 pont elegendő a bekerüléshez nappali vagy levelezős képzésre. Önköltséges jelentkezés esetén, a nappali tagozaton 225.000 Ft, levelezőn pedig 220.000 Ft/félév az összege.

Az alapképzések mindegyikére való bejutáshoz szükség van egy emelt szintű érettségi bizonyítványra (ez alól kivételt képez a másoddiplomás jelentkezés). Ha azonban valaki már rendelkezik egy FOSZK képzéses oklevéllel, akkor emelt szintű érettségi nélkül tud bekerülni és a pontszámítás is a hagyományostól eltérő módon zajlik.

Amennyiben Gazdaságinformatikus alapszakra szeretnél jelentkezni, célszerű matematika és informatika, gazdasági ismeretek vagy informatika tárgyból emelt szinten érettségizned.

Olyan érdekes tárgyakat tanulhatsz többek között ezen a képzésen, mint:

  • Közgazdaságtan
  • Programozás
  • Pénzügytan alapjai
  • Általános és gazdasági statisztika
  • és Mesterséges intelligencia alapjai

 

Mutatunk még pár indokot, miért érdemes a Gazdaságinformatikus képzést a Dunaújvárosi Egyetemen választani:

 

  • Legyél az informatikusok királya!

Ezzel a képzéssel a Dunaújvárosi Egyetemen elsajátítod a gazdasági és az informatikai folyamatok minden alapját. Sikeres karriert futhatsz be ezzel a végzettséggel akár az MVMI Zrt. ipari partnerünknél.

  • A Paks II. Zrt.-vel közösen kutatási és fejlesztési központot alakítunk ki.
  • Különleges kooperatív-duális tantárgyakat tanulhatsz!

Ezeket az előadásokat a cégek képviselői tartják, nem kitalált elméleti tematika alapján, hanem valós vállalti környezetben jelentkező feladatokról, működő megoldásokról.

  • Vegyél részt Duális képzésben!

Duális partnereink az ipar és szolgáltató szektor jelentős szereplői örömmel szerződnek le hallgatóinkkal, itt szerzett tudásukat gyakorlatiasnak, jónak tartják.

+1 érv:

  • Biztos bejutás a kollégiumba!

Minden felvett hallgatónak a Campus területén található modern, jól felszerelt épületekben, 2, vagy 3 ágyas szobákban biztosítunk helyet. Támogatott képzésre bejutó hallgatóknak az első évben 5500 Ft/hó díj ellenében.

 

Ha többet szeretnél megtudni erről a képzésről, akkor kattints a linkre: https://www.uniduna.hu/gazdasaginform

A 2022-es felvételiről pedig bővebben tájékozódhatsz itt: https://www.uniduna.hu/felveteli-2022

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában