Dunaújváros Hangja

2022.07.20. 13:00

A „tizenötök” már készülhetnek a koncertre

Szabó Szabolcs

Kiss Barnabás is meggyőzte a zsűrit a vasárnapi meghallgatáson Fotó: Laczkó Izabella

Fotó: LI

Dunaújváros - A keddi meghallgatásokkal lezárult a Dunaújváros Hangja tehetségkutató verseny első fordulója. Az eddigi tapasztalatokról és a továbbjutókról Veres Viktória, a seregszemle kommunikációs vezetője nyilatkozott lapunknak: – A verseny újdonságát figyelembe véve nagyon sikeres elődöntőt zárhatunk. Volt szerencsénk miből válogatni, mert összesen 40 ember jelentkezett, ebből a negyvenből szűrtük ki, hogy ki az a húsz énekes, akiket szeretnénk meghallgatni az elődöntő napjai alatt. A Kortárs Művészeti Intézetben két délutánon át hallgattuk meg az előadókat, július 17-én és 18-án. 

Voltak, akiknek vasárnap nem állt módjukban eljönni, de mindenkinek szerettünk volna esélyt adni, így a hétfői pótmeghallgatáson ők is részt tudtak venni. Kijelenthetjük, hogy nehéz volt kiválasztanunk azt a 15 énekest. Minden fellépőben volt valami, ami megragadta a figyelmünket, nagyon szoros verseny volt. Viszont megszületett a végleges sorrend azokkal, akik július 31-én fellépnek a Petőfi ligetben, immáron közönség előtt. A koncert tehát július 31-én lesz a Bartók Színház mögött, 18 órai kezdettel. E fellépéseket követően fogjuk elindítani a facebookos szavazást, ahol az összesítés alapján kiderül, hogy ki az a 7, akik a döntőbe jutnak. Az eseményről felvétel készül, így a szavazást könnyíti majd, hogy a produkciókat meg tudják nézni a szavazók online. Dunaújváros Hangja középdöntősei: Bálint Imre, Balogh Endre „Öcsi”, Cserkuti Eliza, Csikós Napsugár, Fenyvesi Lóránt, Gyalus Boglárka, Király Balázs, Kiss Barnabás (15), Kiss Barnabás (19), Nagypál Barbara, Orsósné Karácsony Rebeka, Szalai Gergő, Szalontai Judit, Pavolek Csaba, Rozner Éva. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában