Nagykarácsony

2022.05.03. 13:00

Szombaton horgászverseny, este „állt a bál”

A program megtervezését és lebonyolítását, ami a hagyományos horgászverseny köré szerveződött, a Pinke Kata vezette helyi ifjúsági klub aktivistái vették a kezükbe.

Balogh Tamás

Munkájukat siker koronázta. A fiatal társaság belátva, hogy az anyagi lehetőségei erősen korlátozottak, az ilyenkor lehetséges észszerű elhatározásra jutott: szövetségeseket keresett és talált maguknak. A partner civil szervezetek közül a NATE és a nyugdíjasklub is az erejéhez mérten támogatta őket. 

A horgászverseny legjobbjai Fotók: Balogh Tamás

Nem csak a szerencsén múlik! – A rutinos és a díjakat elnyerő pecások mondogatták ezt a példabeszédet a horgászverseny eredményhirdetése után. Ugyanakkor a mezőny kevésbé eredményes tagjai is azt vallották, hogy megérte együtt eltölteniük az időt a reggel héttől, délután kettőig tartó versenyen. Az oda „turistaként” látogatók is idillinek találják azt a környezetet. 

Az esti bálozók önfeledten ropták a táncot

Az esti helyszín a sok remek bulinak helyt adó Kultúr lett. A vacsora finomnak, a Szamaras zenekar ismét csalhatatlanul jó választásnak bizonyult. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában