Halászkert Séfje

2022.05.02. 17:00

Öt csapat tüsténkedett a bográcsok mellett

Horváth László

Kisapostag - Gulyáslevesekből is sokfélét készíthetünk. Kitűnő példa volt erre a kisapostagi Halászkert kocsma április utolsó szombatjára meghirdetett Halászkert Séfje című programja, ahol szarvasgulyást, babgulyást és más különlegességeket is ízlelhettünk. Bár a ballagások, a majálisok és az anyák napi ünnep kissé átírta a szervezők terveit, azért így is öt csapatot sikerült bográcsok mellé állítani.

A nyertes Mityusz csapatnál figyeli a munkálatokat a zsűri tagja, Erős István. Balra a győztes Mityusz, szemben dr. Lukácsi Katalin ízesíti a zöldséggel az ételt Fotó: Horváth László

A programról a fő szervezőt, Juhászné Baranya Ilonát kérdeztük. 
– 2016-ban eredetileg Hörpös-bőrös pörköltfőző versenynek indult az esemény Tóth István vezetésével. A következő évben anyagi okok miatt már a Halászkert kocsma vette át a rendezést, és azóta próbáljuk életben tartani. Tavaly egy kicsit csúszott a vírus miatt, de mindig április végén tartjuk. Reméljük, az idén is minden csapat jól érzi magát, és várjuk a vendégeket a délutáni időben is! 
A végső sorrendben a Mityusz csapat hódította el az első helyet. Másodikként értek célba a Vajdáék. Harmadikak lettek a Gyuriék, és emléklappal jutalmazták a Tóthék valamint a Halászkert csapatának produkcióját. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában