Covid -19

2022.01.11. 11:40

Járványügyi zárlat alá kerültek a kulcsi óvodások-FRISSÍTÉS

duol.hu

Frissítés (01.11; 11:40) Már a harmadik csoportban lesz járványügyi zárlat az óvodában

"Tisztelt  kulcsi szülők!

A holnapi naptól (2022. január 12.) - 2022. január 19-ig a Kulcsi Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsőde  Füles csoportjába járó  gyermekek is járványügyi zárlat alá kerültek. Mert a csoportban  dolgozónál 1 fő munkatárs  Covid -19 megbetegedést mutattak ki  ( pozitív eredményt mutató léguti minta). Minden szülőt arra kérünk, hogy a mai napon ahogy idejük engedi jöjjenek mihamarabb a gyermekekért.

Az oltatlan gyermekek kontaknak számítanak, így ők az intézményt a zárlat ideje alatt nem látogathatják.  A Népegészségügyi Hivatal azt javasolja, hogy a testvérek, akik más csoportba vagy intézménybe járnak – ahol ezt meg tudják oldani-, megfigyelésen tartsák otthon a testvért is.

Intézményünkben a Micimackó csoport  és a bölcsőde továbbra is működik!

Jó egészséget kívánva mindenkinek!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Rendné Pocsai Izabella

intézményvezető"

Alaphírünk

A Kulcsi Százholdas Pagony Óvoda Nyuszi és Tigris csoportjába járó gyermekek tegnaptól (2022. január 10.) járványügyi zárlat alá kerültek, mert az intézmény dolgozói közül 1-1 fő Covid–19-fertőzött lett (pozitív eredményt mutató légúti minta). 

Mivel az oltatlan gyermekek kontaktnak számítanak, így az említett két csoportba járó lurkók az intézményt a zárlat ideje alatt nem látogathatják, a Nyuszi csoportosok január 17-én, a Tigris csoportosok január 19-én térhetnek vissza az intézménybe. 

Az óvoda másik két csoportja működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában