Dunaújváros

2021.12.06. 12:27

Elmarad a dunaújvárosi mozgáskorlátozott egyesület karácsonyi ünnepsége

Széleskörű konzultáció után elmarad a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesület december 8-ra tervezett év végi összejövetele.

A körülmények kedvezőtlen alakulása, nevezetesen a pandémia erőteljes terjedése és a hozzá kapcsolódó rendelkezések miatt az egyesület által a 2021. december 8. 16.00 órára a CAMPUS-ba meghirdetett mikulás, karácsony- és újév köszöntő, valamint évbúcsúztatója, elmarad – írja a mozgáskorlátozott egyesület honlapja.

Terveik szerint az elmaradt rendezvényt a farsangi időszakban, a körülmények figyelembevételével pótolják majd.

Az elnök és az alapító elnök által jegyzett tájékoztató szerint aki úgy tervezi, hogy az elhalasztott rendezvényen is részt kíván venni a színházi és más hasonló gyakorlatok alapján az erre rendezvényre befizetett részvételi díjak érvényesek. A részvételi szándékot jelezzék Marschalkó Ferencnének.

Azok, akik nem kívánnak részt venni a farsangi rendezvényen, a befizetett összeget a 2022. évi tagdíj rendezésre fordíthatják, vagy az összeg visszatérítését kérhetik.

Aki az összeg visszatérítését kéri, azt egy alkalommal (később meghatározandó időpontban) az egyesület irodájában Marschalkó Ferencnétől veheti át.

 

Ezek is érdekelhetik