MESZK

2021.09.11. 08:00

Megyei elismerésben részesültek a Pantaleon dolgozói

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete és a Székesfehérvári Kórház Helyi Szervezet elnöksége 2021. szeptember 8-án rendezte meg a „IX. Fejér Megyei Szakdolgozói Napot”. Az ünnepségen a Szent Pantaleon Kórházat dr. Mészáros Lajos főigazgató, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló képviselte. A Megyei Szakdolgozói Napon Semmelweis Napi Elismerő Oklevelet kaptak az alábbi dolgozók:

pantaleon

Fotó: pantaleon fb.

Kohl Szabina

2016-tól a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály osztályvezető főnővér helyettese.

Elhivatottsága, szakmai tudása, a szakdolgozókért való tenni akarása mindenki számára példaértékű. A mindennapi munkája szerves részét képezi az osztályon gyakorlatot teljesítő ápoló hallgatók oktatása.

A COVID-19 járvány idején az egészségügyi személyzet helyettesítésének szervezésében segítette az ápolási igazgató munkáját. Az intézményi kórházparancsnok logisztikai feladataiban, illetve a kórházi védőeszközök felhasználásának koordinálásában is segédkezett a napi feladatok mellett.

Maczó Boglárka

2021-től a II. emeleti Belgyógyászati Osztály osztályvezető főnővére.

Elhivatottsága, szakmai tudása, a szakdolgozókért való tenni akarása mindenki számára példaértékű.

A COVID-19 járvány idején az egészségügyi személyzet helyettesítésének szervezésében segítette az ápolási igazgató munkáját. Műszakos szolgálatot is teljesített a fokozottan megterhelő szervezési feladatokkal zsúfolt teendői mellett.

Márton Krisztina

Központi Intenzív Betegellátó Osztály diplomás ápolója.

2017-től az Összevont Belgyógyászati Osztály II. emeletének osztályvezető főnővére volt.

A járvány idején szükséges intézményi átszervezések során az elsők között volt, aki – az osztályán dolgozó ápolók bevonásával – vállalta a gyanús/COVID esetek ellátását. Együttműködött az Infektológiai Osztállyal, ezzel segítve egymás munkáját. Szakmai tapasztalataira az intenzíves múltjára tekintettel a szíve visszahúzta az Intenzív Osztályra, ahol a mai napig is tevékenyen dolgozik.

Fáncziné Polán Médea

Fáncziné Polán Médea 2006-ban kezdett dolgozni a Szent Pantaleon Kórház Infektológiai Osztályán, mint ápoló.

Munkavégzése kiváló, magatartása példaértékű. Lelkiismeretes, szorgalmas, segítőkész munkatárs.

A COVID-19 járvány idején aktívan részt vett a betegek ellátásában és az odahelyezett kollégák beilleszkedését és alkalmazkodását segítette.

Szabó Janka

2002 óta dolgozik a Szent Pantaleon Kórház Sebészeti osztályán. Osztályos ápoló, kötözős nővér és szakrendelői asszisztensként egyaránt kiveszi részét a munkában.

Nagy figyelmet fordít a higiénés sebkezelésre. A stomás betegek gondozásában is részt vállal. Pontos, megbízható munkájával kiváló beteg-ápoló kapcsolatot alakít ki. A gyakorlatra érkező tanulókkal szívesen és figyelmesen foglalkozik.

Szakács Jánosné

1998-ban szakápolóként Belgyógyászaton kezdte pályafutását a Szent Pantaleon Kórházban, 2017-től a Neurológia csapatát erősíti.

Empatikus, etikus viselkedésre törekszik, jó kommunikációs képességgel rendelkezik, melyeket mind a betegek, mind a munkatársak irányába alkalmaz. Hatalmas teherbírású, kiváló munkatárs.

A COVID járvány miatt Intenzív Osztályos fehér zónává előlépett Stroke Őrzőben segítette a betegellátást.

Gratulálunk!

Fotó: pantaleon fb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában