jó, ha tudja

2021.09.24. 12:00

Fejérvíz Ercsit és Nagykarácsonyt érintő munkálatai

A Fejérvíz Zrt. Ercsi több részén és Nagykarácsonyt is érintve vízmérő leolvasást, hálózatöblítési és tűzoltó vízforrás ellenőrzést és karbantartásit is végez.

duol.hu

Fotó: pixabay

Ercsiben és Nagykarácsonyban vízmérő leolvasások lesznek

Ercsi III., Nagykarácsony településeken a leolvasásokat szeptember 25. és október 15. között végez a Fejérvíz. Az egyes településeken a mérőleolvasás pontos időpontját szolgáltató munkatársai helyben kiplakátolják. Kérik a felhasználókat, tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását tudják figyelembe venni.

A rádiós modullal rendelkező mérők leolvasása a lépcsőházból, házon kívülről történik.

Amennyiben rádiós modullal rendelkező mellékvízmérők leolvasása bármilyen műszaki hiba, vagy egyéb ok miatt nem lehetséges, Szolgáltató a leolvasást a felhasználási helyen végzi, azt követően a hibát felderíti és kijavítja.

A leolvasást napközben, munkaidő után és hétvégén is folyamatosan végezik. Azokat a felhasználóinkat, akiket kétszeri megkeresésre sem érnek el, arra kéri a Fejérvíz, hogy a levélszekrényben hagyott leolvasó lapot töltsék ki és postafordultával küldjék vissza nekik, illetve honlapon keresztül is bejelenthetik mérőállásukat október 1-19. között.

Elektronikus ügyintézés, további információ: www.fejerviz.hu

Ercsiben hálózatöblítési és tűzoltó vízforrás ellenőrzés várható

Ercsi településen 2021. szeptember 23 – október 7. közötti időszakban hálózatöblítési és tűzoltó vízforrás ellenőrzési munkát végez a Fejérvíz.

Ercsi – Sinatelepen hálózatöblítési és tűzoltó vízforrás ellenőrzés lesz

Ercsi – Sinatelep településen 2021. szeptember 28 – án hálózatöblítési és tűzoltó vízforrás ellenőrzési munkát végez a szolgáltató. Ezeken a napokon a teljes települést érintően a megszokottnál kisebb nyomás előfordulhat.

Hálózat karbantartási munka – Ercsi-Sinatelep

Ercsi-Sinatelep Újfalu településrészen 2021. szeptember 7-én kedden 8-13 óra közötti időszakban hálózat karbantartási munkát végeznek. A megjelölt időszakban a településrészen vízhiány lesz.

A fenti munkálatok miatt a szolgáltatott ivóvíz kissé opálossá, zavarossá válhat, mely az egészségre nem ártalmas. Az ezt okozó anyagok kiülepítése után az ivóvíz fogyasztható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában