Dunaújváros

2021.09.04. 08:00

Elismerésben részesült az ápolási igazgató

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara VIII. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusát Siófokon tartották szeptember 2-án, ahol sor került a MESZK Szakmai Díjak átadására, melyben évente megyénként egy-egy, országosan egy fő részesül.

Szent Pantaleon Kórház

Az országos kitüntetés idei büszke tulajdonosa Erdély-Franyó Anna, a Szent Pantaleon Kórház ápolási igazgatója lett. A MESZK a díjat az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismerésére hozta létre és azon kamarai tagoknak adományozható, akik hivatásuk képviseletével az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt értek el, valamint kimagasló teljesítményükkel hozzájárultak az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez.

Erdély-Franyó Anna, a Szent Pantaleon Kórház ápolási igazgatója
Fotó: pantaleon.hu

Erdély-Franyó Anna 1990 szeptemberétől kezdte szakmai pályafutását a Szent Pantaleon Kórházban. Szakmai tudása és rátermettsége alapján 2016. július 1-jétől az intézmény ápolási igazgatója. 22 éve tagja a kórház menedzsmentjének. Feladatai közé tartozik többek között a fekvőbeteg-ellátó osztályok ápolóinak és a járóbeteg-szakellátó rendelések szakmai munkájának koordinálása, ellenőrzése. Munkája mellett 20 évig tanított a Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnázium és Szakközépiskolában, valamint az OKTÁV székesfehérvári képzőhelyen. Komplex problémamegoldó képességgel rendelkezik, hamar átlátja a megoldandó feladatot, rövid mérlegelés után hozza meg döntését, legyen az intézményi érdek vagy a munkavállaló személyes problémája.

Ápolásvezetőként a koronavírus járvány ideje alatt folyamatosan részt vett az intézményt érintő ápolásszakmai munkában, azon túlmenően az operatív szintű járvánnyal kapcsolatos tevékenységek szervezésében. A főnővéri kar tagjaival, az osztályvezető főorvosokkal napi munkája során kiváló kapcsolatban áll – olvashatjuk a Szent Pantaleon Kórház oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában