gyors segítség

2021.09.14. 12:25

Életet mentett a dunaújvárosi eladónő

Az egyik dunaújvárosi szupermarket parkolójában esett össze robogója mellett az a 60 év körüli férfi, akinek azonnal többen is a segítségére siettek, köztük egy helyi eladónő is, írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

duol.hu

Hívták a mentőket, majd a mentésirányító instrukcióit követve megvizsgálták a beteget, aki nem lélegzett. A helyszínen levők azonnal újraélesztésbe kezdtek és egymást váltották a mentő érkezéséig, akik perceken belül emelt szinten küzdöttek tovább a beteg életéért. Az életmentés még sokáig zajlott a forgalmas parkolóban, amit a vásárlók reménykedve figyeltek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, a mentők stabil állapotban szállíthatták kórházba betegüket.

Az egyik kommentből újabb részletek derültek ki:

Ott voltam, hát hatalmas gratuláció jár mindenkinek. Az Aldiban dolgozó eladó hölgynek, aki vagy háromszor hozta vissza mert egyből leállt a bácsi szíve. A diszpécsernek aki telefonon mondta mit csináljunk hihetetlen volt. És ugye a mentő szolgálatnak akik gyorsan a helyszínre értek és átvették a beteget és az összes szaktudásukat latba vetve megmentették a bácsi életét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában