Gratulálunk!

2021.08.25. 19:00

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium két Szakképzési díja is Dunaújvárosba került

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum jó hírt tett közzé a közösségi oldalán. Idézzük:

duol.hu

Ma délelőtt Vácon rendezte meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 2020 és 2021. évi Szakképzésért díjak, valamint a Miniszteri Elismerő Oklevelek átadó ünnepségét. Az idei esztendőben Szakképzésért díjat kapott Kolics Gábor, a Dunaújvárosi SZC Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola igazgatója. A 2020. évi elismerését pedig most vehette át Kincses Tibor, a Kereskedelmi iskola korábbi igazgatóhelyettese.

Örömünkre szolgál, hogy dunaújvárosi érdekeltséggel zajlott a mai rendezvény, ahol Kolics Gábor a szakképzés területén végzett több évtizedes, példaértékű igazgatói tevékenységét ismerték el. Huszonhat éve vezeti intézményét. A díjazott, illetve iskolája, a Hild iskola kiemelkedő eredményeket ért el a tehetséggondozásban, különösen a sport és építőipari szakképzés összekapcsolásával. Ugyancsak elismerésre méltónak találták a hátrányos helyzetű, különös bánásmódot igénylő tanulók komplex program szerinti gondozását.

A tavalyi esztendőben a pandiémia miatt elmaradt díjátadást is most pótolták, így a 2020. évi Szakképzésért elismerését átvehette Kincses Tibor tanár úr is, a Dunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola korábbi igazgatóhelyettese.

A Szakképzésért díjhoz szívből gratulálunk! Jó egészséget, további sikereket kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában