Kulcs

2021.02.11. 12:00

16 utcában maradt a szemét

A speciális hulladékszállító-járművek meghibásodtak.

Török Tímea

A műszaki hibák javítása után pótolják az elszállítást Fotó: HM

Fotó: Hegedűs Márk

A szokásos heti hulladék-elszállítás a település tizenhat utcájában február 9-én elmaradt.

A közösségi médiában több lakó kérdezte az elmaradt hulladékszállítás okát, többen megpróbálták a szolgáltatóval is felvenni a kapcsolatot.

A Dunanett Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján a település több utcájában azért maradt el a szokásosan, minden héten kedden elvégzett munka (a hulladéktárolók kiürítése és a szemét elszállítása), mert az ezeket az utcákat biztonsággal járó, kis kapacitású tehergépjárműveik meghibásodtak. A szolgáltatás hiánya Kulcson a Virághegyi, Fecske, Határ, Orgona, Nefelejcs, Napsugár, Ősz, Hold, Ibolya, Kiskert, Radicsai, Fenyő, Jázmin, Rózsa köz, Rozmaring és Pesti utcákat érinti.

A szolgáltató képviselője, Márton László szállítási osztályvezető azt írta a település vezetőinek intézett levelében, hogy amint megtörténik bármely autó javítása, pótolni fogják a hulladék elszállítását. A Dunanett Nonprofit Kft. nevében elnézést kért az okozott kellemetlenségért a szállítási osztályvezető, Marton László.

A műszaki hibák javítása után pótolják az elszállítást
Fotó: HM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában