HÖOK felhívás

2021.01.07. 15:00

Több ezer gyermek vakációját teszik feledhetetlenné

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) felhívást tett közzé, amellyel az Erzsébet Táborok lebonyolításához keresnek segítő szándékú fiatalokat.

duol.hu

Forrás: erzsebettaborok.hu

Az Erzsébet Táborok évek óta teszik tartalmassá megannyi gyermek nyári pihenését, akik ez idei évtől megújult, modernebb környezetben tudnak kikapcsolódni- olvasható a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">HÖOK Facebook oldalán. A tábor a fiatalok minőségi időtöltése és fejlődése érdekében színvonalas programokat is biztosít, úgymint kézműves- és sportfoglalkozások, koncertek, színházi előadások, kirándulások, kalandpark látogatás, népi játékok és további számtalan kulturális esemény.

Ennek megvalósítása nem sikerülne a TESO-k nélkül.

A Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak olyan hallgatók (vagy már végzett fiatalok), akik segítik a gyerekek mindennapjait, a programok szervezését és lebonyolítását, közben a legnagyobb hangon tudják tanítani a csapatkiáltást;

ő szórakoztat, és ha kell, vigasztal. – pont mint egy nagytesó.

A feladatok elvégzéséhez az Erzsébet Tábor minden segítséget megad: aki jelentkezik, a tavasz folyamán számtalan szakmai és soft skill képzésen vehet részt, valamint munkájáért versenyképes fizetés is jár.

Keressék fel az Erzsébet Tábor honlapját a részletekért és a jelentkezésért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában