februárban

2021.01.18. 18:00

Szelektív hulladékgyűjtő edények átvétele Rácalmáson

Rácalmás Város Önkormányzat a honlapján osztotta meg az információkat a település lakóival:

duol.hu

Fotó: illusztráció

A Vertikál Nonprofit Zrt. a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ingatlantulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentes használatra biztosít szerződésenként összesen 1 db új , tájékoztató matricával ellátott, 120 literes kerekes gyűjtőedényt, amelybe szelektív hulladékot (műanyag,-fém-és papír csomagolási hulladék) kell elhelyezni. A szolgáltató tájékoztatása szerint 1 edényben kell gyűjteni valamennyi típusú szelektív hulladékot. Ennek érdekében a lakóknak annyi a teendője, hogy a kijelölt időpontban az edényt átvegye, a jövőben a megfelelő hulladékot abba gyűjtse, a szállítási napokon kihelyezze az ingatlana elé, valamint az edényzet állagát megóvja és azt rendeltetésszerűen használja!

Az új gyűjtőedény átvételi helye :

Jankovich-kúria Rendezvény és Turisztikai Központ, 2459 Rácalmás Jankovich Miklós köz 5-7.

Megközelítés az épület hátsó bejárata felől, az edényzet átadása a kézműves épület előtti téren történik. Parkolni az alsó parkolóban, illetve az épület melletti területen lehet.

Fontos !

Az átvétel tervezett időpontja 2021. február hónap.

Az átvétel utcánként fog megtörténni és az átvételi időpontokról külön értesítést fog küldeni az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában