irány a sereg

2021.01.17. 11:00

Jelentkezzen önkéntes tartalékosnak

A kormány által indított gazdaságvédelmi akcióterv munkahelyteremtési intézkedéseihez a Magyar Honvédség is csatlakozott. Egy új, speciális önkéntes területvédelmi tartalékos (SÖTT) katonai szolgálati forma bevezetésére került sor.

duol.hu

MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis, katonai kiképzés. 20201124 Kecskemét Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Elmúlt évben Fejér megyében 2 alkalommal indult SÖTT képzés, melynek eredményeként a kiképzésen részt vevők nagyrészének sikerült a Honvédségen belül, más szolgálati formában munkaviszonyt létesíteni.

2021 évben február 01–én indulhat újabb kiképzés, amennyiben megfelelő létszámú jelentkező lesz a SÖTT katonai szolgálati formára.

Jelentkezők alkalmasság vizsgálata január 21-én lesz, Székesfehérváron, (Malom utca 2., HEMO)

Jelentkezni a toborzó irodán kell, Székesfehérvár, Mészöly Géza utca 7., akit ez érdekel az alkalmasság vizsgálat időpontja előtt keresse fel a toborzó irodát.

Személyes megjelenéskor kérik, hogy az érdeklődő vigye magával a személyes okmányait (személyigazolvány, TAJ, adó- és lakcímkártya, ha van jogosítványa akkor azt is), továbbá az iskolai végzettségét, szakképzettségét igazoló bizonyítványait (8. általános iskolától kezdve).

Az épületben maszkot kell viselni!

Egyelőre, arról nincs információnk, hogy a későbbiekben is lesz SÖTT kiképzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában