dszc

2021.01.05. 13:00

Bizonyítottak a diákok

Egy nagyszabású versenyt hirdetett az online térben a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum középiskolás tanulók számára. A Digitális diák című akcióval szerették volna megmozgatni a fiatalokat, még az ünnepek előtt.

Molnár Emese

December 15-én volt a regisztráció, és összesen kilencszázhetven tanuló nevezett be valamely megmérettetésre. Volt úgynevezett karanténkvíz, amelyen egy sokszínű kérdéssor várt a diákokra. Az első négyszázötven kitöltő ajándékcsomagban részesült, az első három helyezett pedig értékes nyereményt vehetett át.

Almási Nikolett (középen) a videópályázat nyertese Fotó: DSZC

Az első helyezett Papp Kitti lett, az összesítésben a legjobb eredményt a Bánki iskola 11/d osztálya érte el, a legnagyobb részvételi arány pedig a Szabolcs Vezér középiskolából volt. Hirdettek fotópályázatot,

amelyen a koronavírus elleni védekezést adták meg a művek témájául. A zsűri értékelése alapján a legjobb alkotónak járó elismerést a száznyolcvannégy nevező közül Nagy Vanda vehette át. A videópályázatra 87 alkotást küldtek be a fiatalok. Itt a maszkviselésről kellett kreatív kisfilmet készíteni. Ebben a kategóriában Almási Nikolett lett az első helyezett. Mindezek mellett sorsoltak további ajándékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában