jótékonysági aukció

2020.12.04. 17:00

Remekművek kalapács alatt

Idén ősszel nagyszabású programsorozattal ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a Jószolgálati Otthon.

duol.hu

A Bartók aulában rendezett emlékezetes kollektív tárlat keretében arról is meg­győződhetett a közönség, hogy milyen kiemelkedő művészetterápiás fejlesztőmunka zajlik az intézményben. Akkor úgy tervezték, hogy egy aukción értékesítik a kiállított munkákat, ám mindez a járványhelyzet miatt elmaradt. A licit pedig a világhálóra költözött.

Szekeres Roland kiváló alkotására is lehet még licitálni
Fotó: Dunaújvárosi Hírlap

A szervezők a Facebookon létrehoztak egy oldalt Jótékonysági licit a Jószoliért elnevezéssel, ahol lehetőség nyílik megvásárolni az alkotásokat, és ezzel segíteni az intézményben folyó fejlesztőmunkát.

Az első kör szép sikerrel zárult, a befolyt összegből fejlesztőeszközöket vásárolt az intézmény. A második licitkör a napokban kezdődött, és egészen december 7-ig válogathatnak a friss alkotások között – akár már az ünnepekre is gondolva – az érdeklődők a már említett Jótékonysági licit a Jószoliért közösségi oldalon. Az online aukció bevételét az ellátottak karácsonyi ajándékaira fordítják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában