pénzbeli, szociális támogatás

2020.12.10. 13:00

Helyi nyugdíjasok karácsonyi támogatása

Az önkormányzat karácsony ünnepe alkalmából idén is pénzbeli, szociális támogatást nyújt azoknak a helyi bejelentett lakóhellyel rendelkező személyeknek, akiknek idén a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ellátást folyósít (kivételt képez a kiskorú árvaellátás).

duol.hu

A támogatást a Magyar Posta Zrt. december 3. napjától december 23. napjáig kézbesíti azoknak a személyeknek, akiknek jogosultságát a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság hivatalból igazolta. A támogatás pénzbeli szociális ellátás, amelynek összege nyolcezer forint, amennyiben ellátásának havi összege nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum kétszeresét, jelenleg 57 ezer forintot, és ötezer forint abban az esetben, amennyiben az ellátott ellátásának havi összege meghaladja a mindenkori öregségi nyugdíjminimum kétszeresét, jelenleg 57 ezer forintot, és nem haladja meg annak hétszeresét, a 199 500 forintot – tájékoztat az önkormányzat hivatalos honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában