ajándék

2020.12.29. 12:00

Friss élelmiszer-adománnyal kedveskedtek

December 23-án a Dunai Kincses Kert termelői Piac és Kézműves Vásár árusai által felajánlott ajándékok második részét, a friss élelmiszer-adományokat is eljuttattuk a dunaújvárosi Családok Átmeneti Otthonába – számolt be róla Szilágyi Irén, a piac és vásár egyik szervezője.

Szilágyi Irén

Mint írja, igazi karácsonyi csodát sikerült az árusaiknak megteremteniük: összesen csaknem félmillió forint értékű adomány gyűlt össze. Az árusok, termelők, akik felajánlották az ajándékokat:

Alba Fructus Kft., Balázs Éva, Csurgó István méhész, Angyali Üvegek, Angyalműhely Ékszerek szívvel-lélekkel, Sárbogárdi Farkas Méhészet, Gacsályi Erzsébet, TeraszCucc, Katica Világa, Le Savon szappanműhely, Karacson Ervin, Kazsoki Olga, Márti Dekor Műhely, PilliMolli babák, Nagy Sándor, Évavarr, Neidert Kert, Nyul Magdolna, Orsi Gyöngyvarázs, Papp Zsuzsanna, Kuriózum virágszalon, BubutimArt – Manóvilág, Erősch Chili Labor, Bibiee, Urbán István, Wolf Heni Jewellery, Sweet Dreams kürtősműhely, Dina világa, Kati Világa sajttanya, Míves Ízek, Panificio Il Basilico by Szabi a pék, Pletser Pince, Dominó Kézműves Cukrászda valamint további huszonkét, névtelenséget kérő adományozó.

Tiringer Ákos és Szilágyi Irén, a piac szervezői, Orosz Csaba önkormányzati képviselő, ötletgazda, és Mészárosné Libor Ágnes intézetvezető az adomány átadásakor
Fotó: amatőr

Az otthon lakói nagy örömmel fogadták az ajándékokat, a gondolataikat megosztották velünk az intézmény munkatársai.

„Meghatódtunk, boldogok voltunk, hogy gondoltak ránk. A kapott csodaszép ajándékokat nagy örömmel válogatták a gyerekek.” (Egy anyuka és négy gyermeke.)

„Jó és meglepő volt, boldogság töltötte el a kisfiamat. Megkóstoltuk a lekvárt és a szörpöt, nagyon finom volt. Alig találok szavakat. Köszönjük szépen.” (Egy apuka és a kisfia.)

„Nagyon jó érzéssel töltött el, sok hasznos és szép dolgot kaptunk. A kislányom örült a legjobban mindennek.” (Egy anyuka és kislánya.)

„Köszönjük a kedves, szép ajándékokat.” (Egy apuka és a kislánya.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában