hírcsokor

2020.09.04. 18:00

Ez történt a héten

Az alábbiakban közöljük azokat a heti cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

Reméljük, nem nagy a baj, de hétfőn délután a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának vezetése az alábbi közleményt tette fel Facebook-oldalára.

Grábics Gábor kiváló vendéglátós szakember, akit az egyszerűség kedvéért most a Corner márkanévhez kötünk, ötven éve kezdte ezt a nehéz, de szép pályát, amiben ragyogó sikereket ért el. Az évforduló kapcsán néhány fontos szakmai emlékét idéztük fel.

A hagyományoknak megfelelően szeptember 1-jén, kedden reggel megkezdődött a 2020/2021-es tanév. A járványhelyzet miatt a diákok és a pedagógusok közel fél év után kezdhetik újra a közös oktatást.

Tovább emelkedett a fertőzöttek száma, a koronavirus.gov.hu szerdai közleménye szerint újabb 365 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 6622 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

A közelmúltban hírt adtunk arról, hogy a Dunaferr nagyolvasztó gyáregységéhez, az érczsugorítómű technológiájához kapcsolódó elektro­sztatikus porleválasztó berendezésben porrobbanás történt, majd pár nappal később, a kárelhárítási munkák közben újabb kisebb tűz keletkezett. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában