javasoljon

2020.02.03. 13:30

Közterületek elnevezési terve

Tóth Alexandra

Lakossági javaslat érkezett önkormányzati tulajdonú közterületek elnevezése érdekében. A Dunaújváros MJV Önkormányzata által felkért utcanév munkacsoport a 2020. január 21-ei ülésén 5 igen szavazattal támogatta az 5250 helyrajzi számú közterület Kála utca, az 5251 helyrajzi számú közterület Kiskert utca elnevezését.

A közterületek elnevezéséről, a házszámozásról és Dunaújváros egyes városrészeinek elnevezéséről szóló önkormányzati rendelet értelmében az érintett lakosság számára biztosítani kell a munkacsoport javaslat-tervezetének véleményezését. Ennek érdekében a munkacsoport legalább 15 napon keresztül a dunaujvaros.hu oldalon közérdekű hirdetményként egy alkalommal közzé teszi javaslatait. Meglátásaikat február 14-ig Bokor Zsuzsanna ügyintéző részére küldjék el a [email protected] e-mail címre, vagy postai úton az alábbi címre: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. polgármesteri hivatal, Humán Szolgáltatási Osztály.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában