Hasznos ajándékokat, wellnesshétvégét, autót nyerhetnek lapunk előfizetői

2019.12.14. 14:00

Indult a Mozaikkereső játékunk!

Ahogy ígértük, a mai nappal megkezdődik a Mozaikkereső játékunk! A tegnapi TV Műsor magazinban helyeztük el a játékszelvényt, amellyel részt vehet ön is a játékban!

mw

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el Mozaikkereső nyereményjátékunkat, amelyen összesen 19 darab 1 000 000 forint értékű Edenred kártya, 19 darab laptopot, 19 darab konyhai robotgépet, 19 darab robotporszívót és 19 darab wellness-hétvégét sorsolunk, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett előfizetői egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért! A fődíj pedig a 3 darab Toyota Yaris, amelynek egyikét akár ön is megnyerheti!

A következőket kell tennie, hogy részt vehessen a játékban, azon kívül, hogy előfizetője lapunknak!

A játék nagyon egyszerű, a tegnapi TV Műsor magazinban megtalálhatta a játékszelvényt, amellyel részt vehet a játékban. Ettől kezdve tíz napon keresztül, napról napra figyelve lapunkat, össze kell gyűjteni a mozaik megjelenő darabjait, felragasztani a játékszelvényre, és beküldeni a megfelelő címre. Ezután pedig várni, hogy ön lett-e a szerencsés nyertes, aki megnyerte valamelyik értékes nyereményt, vagy akár az egyik Toyota személyautót!

Értékes nyeremények várnak előfi zetőinkre Fotó: MW

Amennyiben mégsem sikerül mind a 10 mozaikdarabot összegyűjteni, akkor keresse a december 27-ei számunkat, amelyben egy Joker darab szerepel. Ezt a darabot bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthatja!

A pontos játékmenet tehát így néz ki:

A december 13-ai, azaz a tegnapi TV Műsor magazinban jelent meg a játékszelvény, amellyel részt vehet a játékban.

Innentől kezdve tíz napon keresztül megjelenik egy mozaikdarab, amit a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani.

A Joker mozaikdarab december 27-én jelenik meg, amellyel egy hiányzó mozaikot lehet helyettesíteni.

2020. január 15-ig kell beküldeni a játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal.

A játékszelvényen fel kell tüntetni a beküldő összes szükséges adatát és a megfelelő címre beküldeni.

A játékban előfizetőink vehetnek részt, tehát 2019. december és 2020. január havában is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét.

A napilaponkénti nyeremények sorsolása 2020. január 29-én 10.00 órakor, az összevont fődíj sorsolása pedig 2020. január 30-án 10.00-kor közjegyző jelenlétében került megrendezésre.

A sorsolás menete így alakul:

– A 3 darab Toyota Yaris személygépkocsi összevontan, a 19 napilapunk játékosai között kerül kisorsolásra.

– Az 1 000 000 forint értékű Edenred kártya, a laptop, a konyhai robotgép, a robotporszívó és a wellnesspihenés közül pedig napilaponként 1-1 darabot vihetnek haza szerencsés nyerteseink.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

Keresse a játékszelvényt a TV Műsor magazin tegnapi mellékletben, és játsszon velünk!

Köszönjük, hogy együtt játszik velünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában