Megnyugtató hírek

2019.11.17. 12:00

Stabil az állapota a pusztaszabolcsi mentős baleset súlyos sérültjének

Dr. Egyed Péter, Pusztaszabolcs alpolgármestere a duol.hu részére elmondta, hogy tegnap este értesült arról, hogy két mentős súlyos közúti balesetet szenvedett munkavégzés közben. Az orvosként is dolgozó alpolgármesternek a sérültek betegei és kollégái is.

duol.hu

Fotó: Mentõk érkeznek egy beteggel a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Sürgõsségi Betegellátó Centrumába 2019. április 24-én. Forrás: MTI / Balázs Attila

Forrás: MTI / Balázs Attila - illusztráció

- Egyikük állapota kielégítő, beszéltem vele telefonon, jobbulást kívántam neki, és mielőbbi felépülést, őt a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban kezelik.

Tegnap jártam Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Intenzív Osztályán, meggyőződtem róla, hogy az ügyeletet ellátó kollégáim a kórházban ismét erőn felül teljesítve tették, amit lehetett, amit tudtak. Mindent megtettek, és folyamatosan tesznek egy fiatalember életéért küzdve, akinek már stabilizálódott az állapota. Ismerem a kollégákat, láttam a szemükben azt, amit kell. Elhivatottságot,tudást, terveket és profizmust!

Nyugodt vagyok, mint orvos, de aggódom, mint mindenki más, aki ismeri a két beteget!

A holnapi nap folyamán beszélek az irányított véradással kapcsolatban a véradó főorvosával, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és szervezetten menjen a véradás a sérült kolléga részére.

Meggyőződése szerint imádkozzon, drukkoljon mindenki a mentősök gyógyulásáért!

Vezető képünk illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában