Az országos Év vállalkozója kitüntetés dunaföldvári díjazottja

2019.11.21. 19:00

Klopcsik István elismerése

Tolna megye egyik legkiemelkedőbb közéleti eseményét, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Tolna Megyei Szervezetének gálaestjét rendezték meg nemrégiben, amelynek a Babits Mihály Kulturális Központ adott otthont.

Gallai Péter

20191110 Szekszárd Prima Díj gálát tartottak Szekszárdon Fotó: Mártonfai Dénes MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

A rendezvényen Kovács Pál, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár is köszöntötte a megjelenteket, Süli János miniszter üdvözletét tolmácsolva. Mint mondta, hiába Tolna az ország egyik legkisebb megyéje, mégis nagyon sok tehetséget adott az országnak. Mind példaképek, miként az este díjazottjai is. Egyebek között beszélt a Paks II beruházásról is, ami komoly fejlődési lehetőséget jelent a térség számára, és hosszú távú megoldást az országnak.

Klopcsik Istvánt (középen) is köszöntötték a gálaesten
Fotó: MD

A Prima díjak átadása mellett hagyományosan ilyenkor köszöntik az országos Év vállalkozója díj Tolna megyei elismertjeit. Ebben a kitüntető címben összesen négyen részesültek ebben az évben, köztük Klopcsik István, a Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában