Búcsúztatják a nyarat

2019.09.03. 16:00

Családi napot tartanak a Pincés Gödörben

Nyárbúcsúztató családi napot rendeznek szeptember 7-én Dunaföldváron a Sárga Pincés Gödörben.

Körmendi Erzsébet

A program 11 órakor kezdődik megnyitóval, majd a köszöntő szavak után a Löfan Mazsorettcsoport mutatja be táncát. Gazsó Miklós bohóc 11.20 órától szórakoztatja a gyerekeket és a felnőtteket, őt a gólyaember produkciója követi. A hastáncosok 13.30 órakor lépnek színpadra, majd játékos sportvetélkedő kezdődik 14 órától.

Az Ördögszekér produkcióját is láthatjuk majd
Fotó: internet

Gyermekeknek szól a folytatás, mégpedig a Staféta együttes előadásában. Aztán remek és vérpezsdítő néptánc-előadásban gyönyörködhetünk, ugyanis az Ördögszekér ad ízelítőt míves repertoárjából 15.30 órától.

A habpartit 16 órára tervezik az időjárás függvényében – az előrejelzések 34 fokos kánikulát ígérnek, úgyhogy reménykedhetnek a habbarátok. A program színpadi részét Szávolovics Gabriella és Csuti Csaba zárja a Rajkó Zenekarral.

Kiegészítő programok is lesznek

A színpadi kínálat mellett természetesen olyan elfoglaltságokat is kínálnak a résztvevőknek, amelyeket a nyárbúcsúztató ideje alatt bármikor igénybe vehetnek. Ilyen például az arcfestés, a lufihajtogatás, a játszósátor, az ugrálóvár, a lovas kocsikázás, a lövészet. Felkereshetik a rendőrségi sátort, valamint egészségügyi szűrések is lesznek 8–11 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában