Jövőbe mutató ajándék...

2019.08.30. 08:00

Városunk polgármestere névre szóló mezt kapott a DKKA-tól

Kedves gesztusnak lehettünk tanúi csütörtökön városunk közgyűlési termében.

Várkonyi Zsolt

20190829 Dunaújváros Nyakacska Zsolt átadja a DKKA mezét Cserna Gábornak Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Nyakacska Zsolt, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) ügyvezető igazgatója egy névre szóló mezzel köszönte meg a tulajdonos önkormányzatot képviselő polgármesternek, Cserna Gábornak a támogatást és személyes elkötelezettségét Dunaújváros sportja, benne a női kézilabda iránt.

Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy a csapat felkészülése jól sikerült, a szakmai stáb elégedett a csapat hozzáállásával, az előkészületi mérkőzéseken mutatott játékkal. Úgy érzi jól sikerültek az igazolások és az akademisták beépítése is a csapatba. Egységes, tehetséges és fiatal gárdát sikerült „összerakni” a rajtra.

Nyakacska Zsolt ügyvezető és Cserna Gábor polgármester
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Cserna Gábor megköszönve a kedves gesztust, elmondta: örül annak, hogy újra egy szerethető csapat, közösség alakult ki, ami a város támogatásával és a szurkolók biztatásával újra sikerekre éhesen kezdheti meg a bajnoki szezont. A polgármester már várja a rajtot, és az első, Érd elleni hazai mérkőzésen, szeptember 7-én ott lesz a szurkolók között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában