kinevezés

2019.06.07. 17:53

Új osztályvezető a traumatológián

A tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Gyöngyösi Pál megüresedett osztályvezetői posztjára, dr. Úr Viktor főorvos kapott megbízást.

duol.hu

Dr. Úr Viktor – ortopéd – traumatológus főorvos 2000-ben szerzett általános orvosi diplomát az Ungvári Állami Egyetemen. 2009-ben ortopéd traumatológiai szakvizsgát tett a Semmelweis Egyetemen, jelenleg sportorvosi szakorvosképzése van folyamatban ugyanitt. 2013-ban adjunktusi, majd 2017-ben főorvosi kinevezést kapott.

Jól felkészült, nagy munkabírású, szorgalmas kolléga. Szakorvosi képzése során több nagy intézményben ismerkedhetett meg a szakma bonyolultabb problémáival, az ott tanultakat jól hasznosítja munkájában. Diagnosztikus képessége, manualitása jó, szakmai döntései megfontoltak, adekvátak. A betegek kezelésének irányítását körültekintően végzi, a szükséges szervezési feladatokat megoldja. A traumatológiai munka mellett rendel az ortopédián, valamint sportorvosként is tevékenykedik. Az osztályvezetőt helyettesítette távollétében.

Kollégáival, valamint a társosztályokkal jó kapcsolatot ápol. A rezidens kollégákat tanítja, segíti, bevezeti őket az általuk még nem ismert műtéti eljárásokba. Rendszeresen részt vesz kongresszusokon, továbbképzéseken, naprakészen követi a szakma fejlődését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában