Színes, színvonalas falunap

2019.06.24. 09:00

Testvértelepülési találkozón vigadnak a mezőfalviak a héten

Június 28–29-én rendezik Mezőfalván a hagyományos falunapi vigasságot, illetve az utóbbi években már testvér-települési találkozóvá fejlődött közösségi összejövetelt.

Horváth László

Június 28-án, pénteken az iskolaudvarban a megszokott rockesttel várják a szórakozni vágyókat. 20.30-tól Attila Fiai Társulat rockopera-összeállítását, 22.30-tól pedig a RockBox együttes műsorát láthatjuk.

A tavalyihoz hasonló jó hangulat várható ebben az évben is
Fotó: Horváth László

Június 29-én, szombaton 9–12 óráig főzőverseny, közben 10 órakor hivatalos megnyitó, meseszínpad, motoroztatás, íjászat és egyéb gyerekprogramok várják az érdeklődőket. 14 órától Nótár Mary, Raul, valamint mezőfalvi és kisújfalusi kulturális csoportok produkciója szórakoztatja a közönséget. A nap ünnepélyes része, a köszöntő és a díjátadó 16.30-ra van tervezve. Utána habparti, Tolvai Reni koncertje, görög táncház és Bits-koncert szerepel a színpadi programokban. 21.30-tól Mr. Rick, Korda György, Balázs Klári fellépésével indul az éjszaka. Végül a Turi zenekar utcabálja zárja a mezőfalviak 2019-es testvér-települési találkozóját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában