összeállítás

2019.06.24. 22:36

Ez történt a hétvégén

Összeválogattuk önöknek az elmúlt hétvége legérdekesebb cikkeit, íme:

duol.hu

A közelmúltban egy szükséges vérfrissítésen átesett dunaújvárosi metálbanda a napokban adta ki negyedik nagylemezét.

Szerdán délután a Móricz iskola közösségének népes családja megható ünnepség keretében köszönte meg az elmúlt dolgos húsz esztendőt az intézmény legendás pedagógusának, Kuruczleki Erzsébetnek, aki a tanév végén nyugdíjba vonul. Virágok, alkalmi koncert és egy igazán nagy meglepetés.

Sok évtizeddel ezelőtt hozta a sors, hogy találkoztunk. Én kezdő tanárként lettem a Ságvári iskola tantestületének tagja, Misi pedig a tanítványom.

Talán nem annyira közismert, hogy Georges Benjamin ­Clemenceau miniszterelnök magyar származású menye Michnay Ida volt.

A múlt év egyik legnagyobb híre volt a dunaújvárosi sportéletben, hogy az olimpiai bajnok, többszörös világ- és Európa-bajnok, itthon sokáig egyeduralkodó kenus, Vajda Attila a Dunaferr SE edzői stábjába igazolt.

Június 27-én kezdődik Győrben az I. Junior Torna Világbajnokság. A magyar csapatban szerepel a dunaújvárosi tehetség, Török Dániel és Badics Réka edzők tanítványa, Makovits Mirtill is.

Sokszor nem egyszerű egy profin művelt hobbit összeegyeztetni a munkával, pláne ha több kreatív elfoglaltságról van szó. Susztek Csilla pontosan ebben a cipőben jár és a hétköznapokban is összhangba hozza teendőit, hogy szenvedélyével, a varrással és a gyöngyfűzéssel foglalkozhasson.

Tavaly januárban a lángok martalékává vált a Beszédes József Vízitúra Sportklub Duna-parti – generációk óta szeretett – csónakháza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában