rangos megmérettetés

2019.05.13. 09:00

Országosan is a szakma kiváló tanulói között vannak a hildesek

Kevesen tudják, de a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája berkein belül az építészeti szakmacsoporton kívül van egy kicsi élelmiszer- és vegyiáru-eladó tagozat is, amelyen speciális képességű gyerekeket tanítanak az intézmény gyógypedagógusai.

duol.hu

Ennek a szerény létszámú csapatnak néhány lelkes és tehetséges tagja részt vett a Szakma Kiváló Tanulója versenyen, remekül szerepelt az elődöntőkön, és továbbjutott a vetélkedés országos megmérettetésére.

Kiválóan szerepeltek a hildesek az SZKTV-n
Fotó: amatőr

A sikersorozat folytatódott az országos fordulóban is: négy helyezést hoztak el hildesek. Juhász Dávid tanuló a dobogó legmagasabb fokán foglalt helyet, Szili Máté 3. helyezést, Pap Dániel Dávid 4., Nagy András pedig 5. helyezést ért el. A tanulók külön köszönetet mondtak gyógypedagógusaiknak, Kovács Jánosnénak és Németh Lászlónénak, akik felkészítették őket, és biztatták, lelkesítették őket az utolsó percig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában