közös kirándulás

2019.05.15. 17:00

Könyvtárosok az arborétumban

A József Attila Könyvtárnak ebben az évben az egyik kiemelt feladata a hely­ismereti területen, hogy kilépve a könyvtár falai közül, a helytörténeti kirándulások alkalmával felderítse, felfedezze a város „helyi” értékeit!

duol.hu

József Attila Könyvtár, Németh Zsolt fotója

Fotó: Németh Zsolt

– A Magyar Papírmúzeum után most a Baracsi úti arborétumba látogatunk. Május 23-án, csütörtökön délelőtt (9–12) újra egy rendhagyó barangolásra indulnak a dunaújvárosi könyvtárosok. A Magyar Papírmúzeum után most a Baracsi úti arborétum természetvédelmi területre látogatunk el Mészáros László főerdész, a DVG Zrt. Erdészeti és park­fenntartási ágazatának vezetője, valamint Éberhardt Béla nyugdíjas erdőmérnök, a város volt főerdészének vezetésével. A látogatás során Éberhardt Béla bemutatja A mi Szalki-szigetünk és A Szalki-sziget másik oldala című kiadványait, amelyek a helyszínen megvásárolhatók.” – olvasható a könyvtár közleményében. A szervezők csatlakozókat szívesen várnak.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában