Eszközkezelő

2019.04.06. 17:00

Visszavásárolható, nyilatkozni kell

A Nemzeti Eszközkezelő tájékoztatólevelet küldött bérlőinek, amelyben felajánlotta az arra jogosultak számára azt, hogy eddigi bérelt ingatlanukat kedvezményesen visszavásárolják.

Balla Tibor

Fotó: pixabay

A megvásárlásra a bérlőknek egy összegben vagy részletekben van lehetőségük, de dönthetnek úgy is, hogy továbbra is bérlőként laknak az ingatlanban változatlan feltételek mellett.

Kérik a bérlőket, hogy a tájékoztatólevelet vegyék át és olvassák el figyelmesen. A levél a fenti döntési lehetőségek szerint háromféle nyilatkozatmintát tartalmaz.

Kérik, hogy mindenki válassza ki az egyik nyilatkozatot, és kitöltve küldje azt vissza a Nemzeti Eszközkezelőnek a kézhezvételtől számított 60 napon belül, mivel ennek elmulasztása esetén a jogszabályok szerint a bérleti díj július 1-jétől a háromszorosára emelkedik.

Külön felhívják a figyelmet, hogy a nyilatkozaton ne felejtsék el feltüntetni az állampolgárságukat és a személyi azonosítójukat (a lakcímkártyája hátoldalán található 11 tagból álló számsor) is.

A kitöltéséhez segítséget kaphatnak a megyei ügyfélszolgálati irodákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában