előadások

2019.04.25. 09:00

Egy új, örömtelibb életszakasz-kezdet

Kétrészes elő­adás-sorozatot tartanak a József Attila Könyvtárban Jól vagyunk, ha rendben vagyunk! címmel a családi működések mögött meghúzódó energetikáról, Bert Hellinger módszere alapján.

duol.hu

Az első rész április 25-én, csütörtökön, a második május 16-án kerül sorra, egyaránt 17 órai kezdettel. Bert Hellinger terápiájának lényege a morfogenetikus mezőben lévő rendek helyreállítása. Hellinger gondolkodásmódja áthidal minden ideológiát, ezek fölött áll, a létezés középpontjára figyel, ahol már, vagy még nincsenek szavak. Felismerte, hogy szoros sorsközösséget alkotunk családunkkal akár 6–7 generációra visszamenőleg. Ebben a nagy családban törvények működnek, amelyeket egy úgynevezett „nagy családi lélek” felügyel. Ha egy családi rendszerben nincs Rend, az arra késztethet családtagokat, hogy átvállalják azok sorsát, akiket valamilyen oknál fogva a családi lélekből vagy tudatból kizártak. Hellinger módszerével ezek a sors-összefonódások felderíthetők és oldhatók, segítségével felismerhetjük a valóságot, nyitottá válhatunk a jövő felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában