mintegy ötezer négyzetméteren

2019.03.12. 08:00

Új, modern helyszínen fogadja az ügyfeleket a járási hivatal

dh információ

Csaknem kétmilliárd forintos beruházás eredményeként, az egykori zöld rendelő épületének átalakításával elkészült a Fe­jér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatalának új székhelye. Tegnap már ezen az új helyszínen, modern körülmények között fogadták az ügyfeleket.

Tegnap ismerkedtek az ügyfelek az új épülettel Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaújvárosi Járási Hivatal hét szervezeti egysége található az új helyszínen: hatósági osztály, társadalombiztosítási osztály, építésügyi osztály, földhivatali osztály, gyámügyi és igazságügyi osztály, élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi osztály, népegészségügyi osztály.

Csaknem 145 hivatali dolgozó gondoskodik az ügyfelek kiszolgálásáról a mintegy 5000 négyzetméteres korszerű épületben. A földszinten és az első emeleten nyitott, a mindenkori elvárásoknak megfelelő, ügyfélhívóval ellátott ügyfélszolgálati helyeket alakítottak ki kényelmes ügyfélvárókkal. A mozgáskorlátozott ügyfelek számára biztosított az akadálymentes közlekedés és a speciális mosdó. Az ügyfelek tájékozódását a földszinten információs portál, kényelmét ingyenes wifi-szolgáltatás segíti. DH

Tájékozódjanak a félfogadási időről

Az ügyfélfogadási idő hétfőn és szerdán 8–12 és 13–16 óráig, pénteken 8–12 óráig tart a földhivatali osztály kivételével, ahol hétfőn és szerdán 8–12 és 13–15 óráig, pénteken 8–11 óráig várják az ügyfeleket. A Magyar Államkincstár kirendeltsége hétfőn és szerdán 8–12 és 13–16 óráig tart ügyfélfogadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában