olvasásélmény

2019.02.02. 13:00

Izgalmas programmal várták a gyerekeket

A kultúra napján a felnőtteket Kelemen Marián Éva kiállítására várták Nagyvenyimen, a gyerekek számára pedig egy izgalmas programot szerveztek, amelynek a községháza díszterme adott otthont.

duol.hu

Az alsósok nem csak társaik sikerének megünneplésére érkeztek a díszterembe, hiszen a kultúra napján egy elektroakusztikus zeneszínházi produkcióval, Neszmesével fogadták őket. A mese szövegét Hutvágner Éva írta, szereplőit Farkas Erik színművész elevenítette meg. A történethez a zenét, azaz a neszeket Szigetvári Andrea és Baráth Bálint szolgáltatta.

Az olvasásélmény-verseny díjazottjai és díjátadói, hátul Vargáné Kaiser Katalin polgármester, Mogyorós Mária művelődésszervező
Fotók: Facebook

 

A rengeteg vizuális ingerhez szokott apróságok számára egyszerre volt szokatlan és különleges élmény a rádiójátékokat idéző előadás. A rendezvényen adták át az olvasásélmény-verseny elismeréseit. A díjazottak: Nagy Erik, Szántó Veronika, Szilas Hanna, Palágyi Janka, Vass Attila, Retek Zalán, Kardos Anna és Vass Adrienn.

Különleges élményt adott a Neszmese

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában